iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Velká říjnová soutěž: Staň se starostou Prumperka!

1.10.2014 10:54
Autor: Sova, Počet přečtení: 9530

Právě dnes startuje velká říjnová soutěž VOLBY. Zapojit se mohou všichni jedotlivci do 18 let, kteří si chtějí vyzkoušet volební zápolení na vlastní kůži. Ten nejlepší z vás projde kampaní a stane se starostou Prumperka!

Veškeré informace o soutěži, která probíhá od 1. do 31. října 2014, naleznete v samostatné zóně Volby, zde jen stručný přehled pravidel.

Harmonogram soutěže:
Od 1. do 5. října se musí všichni zájemci stihnout přihlásit. Učiní tak vyplněním formuláře, který bude přístupný v tomto článku a jeho odesláním Ministerstvu vnitra (email klubovni.hlasatel@spjf.cz) a registrací do hry na této zóně.
Od 5. do 19. října budou všichni zaregistrovaní kandidáti moci provádět předvolební kampaň. Jednotlivé formy kampaně jsou podrobně popsány v článku Předvolební kampaň, každá z úspěšných akcí v rámci kampaně bude pro kandidáta znamenat zisk bodů. Body hrají klíčovou roli pro následné zvolení.
Od 20. do 29. října se budou konat volby. Jejich forma bude pro naše účely mírně poupravena, a to tak, že každý kandidát si bude sám sbírat hlasy pro svou osobu. To znamená, že bude sbírat podpisy lidí na speciální volební arch nebo získávat jejich podporu jinak (viz samostatný článek později v této zóně). Počet získaných hlasů bude opět bodově ohodnocen.
30. - 31. října (do 12:00) je čas na doručení veškerých písemností na Ministertsvo vnitra (na email klubovni.hlasatel@spjf.cz nebo adresu redakce*). Poslední říjnový den budou z dosažených bodů vyhlášeny výsledky a všichni se dozví, kdo se stal starostou! Další v pořadí obsadí volná místa náměstků a poradců v čele města.

Každý zapojený účastnník obdrží na konci hry diplom/certifikát o účasti a případně o dosaženém výsledku. Hra bude věrně simulovat volební scénu s přihlédnutím k reálnému volebnímu zákonu, její rozměr je tedy i edukativní.

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

1. října 2014, 11:04
Sova (administrátor)

Přihlášení

Přihlásit se můžete hned teď s pomocí jediného tlačítka v zóně. Nejpozději tak ale musíte učinit 5. října, poté Ministerstvo vnitra uzavře kandidátní listiny!

Vložení nového komentáře
*
*
*