iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Už za měsíc začne celostátní hra Kašgar!

8.1.2019 16:47
Autor: Ilič, Počet přečtení: 2406

Dlouho očekávaná Výzva Kašgar, hra pro děti z celé republiky od 6 do 15 let, odstartuje úderem půlnoci dne 1. 2. 2019! 120 úkolů s nejrůznější tématikou (které splníš, je čistě na tobě), odhalování tajů bájného Orientu a v neposlední řadě samozřejmě hodnotné ceny pro vítěze. Přihlaš se již dnes, abys nic neprošvihl!

Výzva Kašgar je celostátní hra, kterou pořádá tým převážně mladých nadšenců ze Sdružení přátel Jaroslava Foglara. Potrvá čtyři měsíce a nabízí zábavu, neobvyklé aktivity a i nějaké to poučení, jak fungoval dřívější obchod a jak obtížné bylo putovat přes 10 000 kilometrů jen s karavanou a odvážnou povahou.

Pravidla hry

Každý hráč dostane po splnění prvního úkolu brožuru se stručným přehledem úkolů. Cílem hry je pomocí dílků puzzle propojit cestou města Peking a Konstantinopol. Každý dílek má přiřazený svůj vlastní úkol, který je potřeba pro jeho získání splnit. Úkoly jsou rozmanité, od fyzicky náročných po logické hádanky. Náročnost úkolu se liší podle důležitosti dílku. Nejtěžší úkoly pochopitelně jsou na křižovatkách a důležitých průsmycích.

Úkolů je celkem 120, dají se plnit v libovolném pořadí a je čistě na hráčích, jakou zvolí strategii a které úkoly splní. Za splnění úkolu dostane hráč poštou dílek přiřazený k danému úkolu + pokud je úkol splněný opravdu dobře, dostane ještě jeden dílek navíc, náhodně vylosovaný organizátory.

Na dílcích, kde se nachází města, jsou tzv. bonusové úkoly, které jsou náročnější než ostatní. Za jejich splnění lze získat až čtyři dílky podle toho, jak dobře si hráč vedl (dílek města + tři náhodně vylosované).

Hlášení se splnění úkolů se posílají na adresu: Kasgar@spjf.cz

Vítězem se stává ten, který jako první pošle na náš email fotku složeného puzzle, které povede po cestách právě z Pekingu do Konstantinopole.

Více o pravidlech na www.kasgar.cz

O co se hraje?

Na výherce čeká spousta cen, včetně tábornického vybavení, různé stolní hry aj. Kromě toho absolutní vítěz získá zdarma účast na letním táboře, který pořádáme také my a který tématicky navazuje na Výzvu Kašgar. (více informací o táboře naleznete zde)

Každý, kdo splní cíl hry do 31. května, od nás dostane zbytek puzzle na památku. 

Setkání v Olomouci

Kdo by se chtěl setkat s organizátory této hry, pořádáme na pololetní prázdniny (1.-3. 2.) setkání klubů. Čeká tam na vás spousta her, netradiční zábavy, zpívání u kytary a hlavně dobrý kolektiv. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Hlavní organizátor setkání: Doubravka Horáková - tel. 608 273 894

Koukněte i na náš facebook, kde průběžně zveřejňujeme novinky.

Místo setkání

Klubovna Olomoucká trojka se nachází na adrese Boženy Němcové 1, 779 00, Olomouc (Klikněte na obrázek pro přesné místo).

 

Vytvořil 8. ledna 2019 v 17:04:24 Ilič. Upravováno 18x, naposledy 25. února 2019 ve 21:22:44, Ilič


Diskuze ke článku

18. ledna 2019, 23:19
Rolf (administrátor)

Velbloud indický

VelbloudPřihlašujeme se s Láďou do soutěže s našimi indickými velbloudy z údolí Nubra na rozhraní pohoří Kárakoram a Himálaj. Zapáchali jsme poté ještě několik dní :) 

Vložení nového komentáře
*
*
*