Tříkrálová cukrárna s Pražskou pobočkou SPJF
Pražská pobočka disponuje vlastní právní subjektivitou jako jedna ze dvou oblastních organizací SPJF. Současně je nejstarší činnou pobočkou SPJF, její vznik se datuje do roku 1993.
Aktivity pobočky jsou směřovány především na šíření odkazu Jaroslava Foglara a propagaci jeho díla a pedagogických metod pro práci s dětmi a mládeží v jejich volném čase. Tyto aktivity jsou zaměřeny směrem k nejširší veřejnosti. Pobočka se soustředí na badatelskou, ediční a publikační činnost, na kulturní a společenské akce, výstavy, besedy a tématická setkání, na sportovní pohybové aktivity, na pořádání soutěží a akcí pro děti a mládež. Pobočka je iniciátorem foglarovských informací v hromadných sdělovacích prostředcích a spolupracuje na výstupech v tisku, rozhlase, televizi a na internetu.
Na své výroční schůzi 10.11.2018 se Pražská pobočka rozhodla používat své logo, které vytvořil v roce 2002 výtvarník Vladimír Pechar - Pluto a vyšel při tom z celostátního loga SPJF, jehož je rovněž autorem.
Vedení pobočky
Vedoucí pobočky: Pavel Schneider - Tajlor
Zástupce: Vladimír Dvořák
Zástupce: Radek Petr - Menhart
Členové vedení: Pavel Schneider - Tajlor, Vladimír Dvořák, Radek Petr - Menhart
Revizor: Petr Molka - Best
Kontakt:
Oblastní organizace SPJF Pražská pobočka, p.s.
Adresa (korespondenční): Pavel Schneider, V Chaloupkách 36, Bubovice, 267 18 Karlštejn
Web:
Email: pp@spjf.cz
Justice.cz
Vyberte atribut, podle kterého se bude vyhledávat:
ID ID stránky Titulek Úvod Text Tags Obrázek 1 Obrázek 2 Autor Datum vložení Datum publikování Zveřejnit Soukromý článek? Počet zobrazení3.1.2019 16:47
Milé kamarádky, milí kamarádi, přátelé Jaroslava Foglara, zvláště pak jeho Rychlých šípů!
Naše již tradiční vzpomínková taškařice na jejich neblahou tříkrálovou příhodu se koná v pondělí sedmého dne v měsíci lednu tohoto roku!Sraz je ve třičtvrtě na pět odpoledne před Cukrářstvím u Michala v Podolské ul. č. 29 v Praze 4 - Podolí. MAPA
Podmínky účasti jsou tři:
1) Dobrá nálada,
2) každý muší "toušat že dvou",
3) utratit alespoň 65 korun za snědené cukroví.
Jelikož budeme po 18. - zavírací hodině nejspíš paní cukrářkou hromadně vyhozeni, můžeme si potom tváře upatlané od krému, šlehačky a čokolády zajít spláchnout do některé z přilehlých útulných podolských hospůdek několika doušky Malého foglarovského piva. (Zde už podmínky č. 2 a 3 neplatí).
Na setkání s Vámi - ale ještě víc na ty dorty :-) se těší - Martin.
P. S. Pro každého bude letos přichystáno jedno velké malé překvapení!
