iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Zahrajte si foglarovské deskovky s Pražskou pobočkou SPJF

17.4.2017 17:47
Autor: Kawi, Počet přečtení: 4284

Pozvánka na foglarovské deskovkyPokud první květnovou středu dorazíte do Domu dětí a mládeže na pražském Smíchově, můžete si zahrát některou z jedenácti deskových a karetních her s foglarovskou tématikou v rámci dalšího z večerů, které připravuje Pražská pobočka SPJF.

Pražská pobočka SPJF jednou za dva měsíce pořádá pro zájemce z řad široké veřejnosti večery s foglarovskou tématikou. Po únorové besedě s Václavem Noskem – Windym o Jestřábových knihách přichází na řadu souboj v deskových a karetních hrách, buď přímo Jaroslavem Foglarem přímo vytořených nebo inspirovaných jeho dílem.

Hraní proběhne ve středu 3. května 2017 mezi 18. a 20. hodinou v Domu dětí a mládeže Praha 5 ve Štefánikově ulici číslo 11 (v druhém patře v místnosti 204, zvané klub Holubník), nedaleko zastávky metra, tramvají a autobusů Anděl. Z deskovek jsou připraveny Cestování po tábořištích (autorem je přímo Jaroslav Foglar – Jestřáb), Vzhůru do Stínadel, Stínadla, Rychlé šípy – Záhada hlavolamu, Rychlé šípy – Lov bobříka síly a Cesta do Sluneční zátoky. Karetní hry pak budou zastoupeny hrou Záhada hlavolamu a Rychlé šípy a pexesy Rychlé šípy, Poselství ze Stínadel a Romantickou stezkou do Sluneční zátoky.

Pozvánka na foglarovské deskovky

V rámci příštího foglarovského večera se již nyní můžete těšit na přednášku o pražském podzemí od Jana Pohunka – Přebrala, která proběhne 21. června. Bližší informace budou upřesněny později.

Vytvořila 17. dubna 2017 v 17:47:20 Kawi. Upravováno 5x, naposledy 18. dubna 2017 v 01:24:47, Kawi


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*