iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Vydavatelské novinky SPJF - zima 2023

3.2.2023 13:55
Autor: tendruhejvojta, Počet přečtení: 2802

Dlouho očekávaná publikace Áckův foglarovský svět se konečně dočkala svého vydání. Třiadvacet příběhů Rychlých šípů Vlastimila Tomana - Ácka, malíře, grafika a velkého foglarovského nadšence je doplněno o vzpomínky těch, kteří jej znali a mohli s ním sdílet jeho foglarovské nadšení.

Na tvorbě scénářů k seriálům se podíleli Ácek, Miloš Vraspír a David Jan Žák. Publikaci pak společnými silami připravili Miloš Vraspír, Milan Krejčí, Vítek Oplatek a Vojtěch Hanuš. V následujících dnech bude sešit rozeslán všem, kteří si jej objednali e-mailovou cestou, všichni ostatní, kteří budou mít o sešit zájem, si jej mohou objednat e-shopu SPJF: JIŽ VYPRODÁNO, probíhá příprava dotisku. Předobjednávat můžete na této adrese do 28. února.

V tiskárně se, více než je obvyklé, pozdrželo nové číslo Bobří stopy (4/2022). Podle posledních informací by ale mělo být k dispozici v úterý 7. února, tedy bude v příštím týdnu rozesíláno současně s novou pohlednici z dílny Milana Tesleviče PF 2023. Mimo obvyklé texty se můžete těšit na dobrodružný šestistránkový komiksový příběh od Jaroslava Cimpricha.

A v tiskárně jsou již také Rychlé šípy v ukrajinštině, druhé, upravené a rozšířené vydání, které obsahuje 13 nově přeložených příběhů Rychlých šípů. V průběhu měsíce února se toto vydání opět vydá k ukrajinským dětem do Česka a snad i na Ukrajinu. Zároveň bude také rozesíláno všem, kteří na vydání přispěli přes platformu Donio.cz.

Věříme, že se vám všechny novinky budou líbit a my již pracujeme na přípravě dalších...

Vytvořil 3. února 2023 ve 13:58:26 tendruhejvojta. Upravováno 9x, naposledy 21. února 2023 ve 21:34:20, tendruhejvojta


Diskuze ke článku

9. března 2023, 07:24
Winoga (administrátor)

Čtyřlístek

Upozorňuji sběratele na nejnovější čtyřlístek, ve kterém je Nikkarinův příběh Hubert a Hugo. V tomto příběhu naleznou 3 skryté odkazy na Jaroslava Foglara a jeho tvorbu.

13. února 2023, 15:15
Datel

Fantastická publikace "Áckův foglarovský svět"

Chcete si přečíst klasické příběhy nových Rychlých šípů?
Chcete znovu zažít atmosféru Foglarova klubu?
Chcete se normálně pobavit nad Rychlými šípy bez známek ironie apod.?
Chcete mít v ruce pořádný komix vynikajícího kreslíře Rychlých šípů?
Potom si v SPJF objednejte ÁCKŮV FOGLAROVSKÝ SVĚT
Celému tvůrčímu týmu 2. Doplněného vydání patří velký dík !!!
13. února 2023, 12:30
Libor Čája-Donald

DONIOóóó - HURÁ

Nazdar!
Čtu, že:
... v tiskárně jsou již také Rychlé šípy v ukrajinštině, druhé, upravené a rozšířené vydání, které obsahuje 13 nově přeložených příběhů Rychlých šípů. V průběhu měsíce února se toto vydání opět vydá k ukrajinským dětem do Česka a snad i na Ukrajinu. Zároveň bude také rozesíláno všem, kteří na vydání přispěli přes platformu Donio.cz.

A tak se, jako přispěvatel přes platformu Donio.cz, již těším, až zásilka přistane v mé poštovní schránce!

Donald

Vložení nového komentáře
*
*
*