iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Tříkrálová cukrárna Pražské pobočky

Chceš přispívat na eStopu a sám/sama psát další články?
Nejprve se zaregistruj a pak nás kontaktuj buď v zóně iKlubovna, nebo e-mailem!

9.1.2017 23:17
Autor: Menhart, Počet přečtení: 3180

Obrázek ke článku Tříkrálová cukrárna Pražské pobočky

DYŠ JATO DOMA, TAT JATO DOMA - JÁ DOMA TOUŠÁM TATY DYCTY ŽE DVOU!


Ano, ano! Také letos, v novém roce 2017 se foglarovci z Pražské pobočky a jejich příznivci mohli sejít tentokrát v předvečer svátku Svatých Tří králů v cukrárně!
 
Pravidla byla stejná jako loni, tedy "TOUŠAT ŽE DVOU", a utratit nejméně "ŠEDESÁT PĚT KORUN ZA SNĚDENÉ CUKROVÍ". Navíc tři vylosovaní, kteří si vytáhli papírek s tečkou, šli do cukrárny jako první a při tom zpívali písničku: My tři králóóóvéé jdéééme k vám... 
 
"Tak tedy vy všichni, kdo máte rádi Rychlé šípy, kremrole, dorty a legraci, přijďte ve čtvrtek 5. ledna 2017 ve třičtvrtě na pět odpoledne před Cukrářství u Michala v pražské Podolské ulici č. 29. (Přibližně 100m od zastávky elektriky č. 2, 3, 17 - Podolská vodárna.)", zval ve své pozvánce člen vedení Pražské pobočky SPJF Martin Rosol. 
 
Loni na 1. ročníku se sešlo 12 účastníků. Letos nás bylo jen 6 (Martin, Tonda, Tajlor, Láďa, Menhart a s 20minutovým zpožděním přišel i prezident Nashville - asi foukal protivítr). S plnou pusou sladkostí jsme rokovali o další činnosti SPJF, plánovali dvoudenní výpravu do Prokopáku, mluvili o Hledáme Rychlé šípy v Neratovicích a o možnostech se scházet na Buďánkách. Pražská pobočka moc akcí během roku nemá, tak Tříkrálová cukrárna má šanci stát se tradicí. Uvidíme, jestli příští akcí bude zase cukrárna...
 
 
 
Za cukrovinky měly Rychlé šípy zaplatit 36 korun, ale v pozdějších vydáních příběhů to již bylo 65 korun a z toho měla sympatická cukrářka u Michala větší radost.
 
 
Video Tří králů snad najdete zde.
 

Vytvořil 10. ledna 2017 v 00:05:11 Menhart. Upravováno 3x, naposledy 10. ledna 2017 v 08:34:06, Soki


Diskuze ke článku

11. ledna 2017, 11:40
Krizmen

Bezva zóna

No právě, mě vadí ta duplicita. Podle mě by zpráva o Pražské pobočce měla být pod pražskou pobočkou a nikoliv v rubrice Zprávy :-) Vadí mi ta duplicita, že autor, pokud by chtěl být důsledný, musí informaci dát do zpráv, a pak ještě do zóny. Jinak o cukrárně šel e-mail od Martina a bylo to i na Bohouškovi, kterého ale mám pocit, že nečteš :-)
Navíc si myslím, že rubriky Zábava, Povídky, Komixy, Recenze se přežily, protože je skoro žádný autor nepoužívá... Ale je to jenom můj názor...
11. ledna 2017, 11:04
Menhart

Bezva trochu skryté

Krizmene, to je důvod, že nás přišlo jen 6 - na zóně PP to nikdo neviděl - četli to tam jen 3 lidi.
Zón máme mnoho, ale hromada z nich není přes rok používána a to je jistě důvodem, proč tam lidi nic nehledají.
Chápu vytvoření zóny na dlouhodobku nebo nějakou akci (tábor, MUNA...) - tam třeba potřebují lidi komunikovat spolu a vědí, že se na stránkách příslušné zóny něco děje, ale běžná činnost je tam naprosto schovaná.

Nevím, jestli by mělo smysl, jak navrhuješ, aby byl článek ze zóny automaticky i na titulní straně. Myslím si, že autoři iKlubovny měli představu jinou. Spíš takovou, jakou jsme aplikovali v zóně našeho příměstského tábora.
Třeba se ale mýlím.

PS: Na zóně PP máme stará data o PP. I to vypovídá o tom, že tam nikdo nechodí. Já tam byl třeba prvně a jen díky Tvému upozornění.

Jak zóny používáte ostatní?
11. ledna 2017, 05:52
Krizmen

Bezva

Jenom připomínám, že by bylo fajn článek přiřadit do zóny Pražské pobočky, kde je i pozvánka na uvedenou akci. Nevím z jakých důvodů se pozvánka neobjevila na titulní straně iKlubovny. Ideální by by bylo, aby články ze všech rubrik se automaticky objevovali i na titulní straně nebo aby byla možnost je na titulní straně zveřejnit....
10. ledna 2017, 11:44
Čáp (administrátor)

Na první pohled jsem si myslel, že přišel Míla Nevrlý. Tak všechno nejsladší pobočce do roku 2017.

Vložení nového komentáře
*
*
*