iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Lítačka a Šalinění již 6. dubna 2018

Chceš přispívat na eStopu a sám/sama psát další články?
Nejprve se zaregistruj a pak nás kontaktuj buď v zóně iKlubovna, nebo e-mailem!

20.3.2018 21:21
Autor: Menhart, Počet přečtení: 9545

Tradiční závody v mětské hromadné dopravě (i příměstské) organizuje SPJF v Brně od roku 2007 a v Praze od roku 2010. V Brně se jedná o Šalinění a v Praze z akce máme Lítačku.
Závody "v ježdění tramvají" se snaží připomenout vztah Jaroslava Foglara k tramvajím. Letos se Lítačka připojila ke šňůře akcí na počest 80. výročí Rychlých šípů.

Však také na litacka.spjf.cz je vidět logo Roku Rychlých šípů, který organizuje Skautská nadace Jaroslava Foglara (podrobnosti na rychlesipy.org).

Přihlašování na Lítačku již probíhá a letos organizátor akce Winoga připravil nové instruktážní video, jak sbírat body během této taktické hry.

Pražskou Lítačku organizuje Pražská pobočka Sdružení přátel Jaroslava Foglara. Start opět na lávce nad nádražím Praha - Smíchov.

Hledáme dobrovolníky, kteří by nám pomohli s organizací akce na místě (15 až 19:15 hod) a případně i na vyhodnocování po akci. Zájemci pište se do komentářů tohoto článku nebo se ozvěte Winogovi.

 


Šalinění bude vyhlášeno každou chvíli, takže sledujete salineni.spjf.cz. V Brně akce stíhá akci, takže tam ještě dobíhé velká hra pro 1164 lidí Sestnactero.cz

 

Vytvořil 20. března 2018 ve 21:22:09 Menhart. Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

7. dubna 2018, 12:23
Menhart (administrátor)

Lítačka a Blesk - rychlé jest

Redaktorka z Blesku si zkusila Lítačku (aspoň začátek). Do cíle už nedorazila, ale rychle a slušně popsala hru v Blesku.
 

28. března 2018, 16:35
Menhart

PÁTEK 6. DUBNA

Kdo můžete pomoci s organizací Lítačky? - viz výzva v textu. Zatím jsme s Winogou dva a hodilo by se lidí pět (při startu).

Noční vyhodnocování bez pomocníků budeme taky dělat celou noc, ale to už akci neohrozí.

Pražáci a Středočeši, za odměnu můžete pak v sobotu jít po ranním vyhlášení výsledků na prohlídku bytu Jaroslava Foglara.
Vložení nového komentáře
*
*
*