iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Krátká reportáž ze setkání posádek dlouhodobé hry Isla de Muerta

Chceš přispívat na eStopu a sám/sama psát další články?
Nejprve se zaregistruj a pak nás kontaktuj buď v zóně iKlubovna, nebo e-mailem!

11.2.2018 20:55
Autor: Čáp, Počet přečtení: 9431

Pololetní prázdniny a první únorový víkend roku 2018 uspořádali vedoucí dlouhodobé hry Isla de Muerta setkání zúčastněných posádek v Hodoňovicích na severní Moravě. Na setkání se sešlo celkem 18 účastníků, 6 vedoucích a tři návštěvy, mezi které jsem se přidal i já, abych pořídil několik snímků.

Díky pátečním pololetním prázdninám začalo setkání už ve čtvrtek večer a po celý trojdenní víkend tak mohly na salesiánské základně v Hodoňovicích i v okolí probíhat hry s námořnickou tématikou, ve kterých zápolily tři šestičlenné posádky složené z účastníků dlouhodobky. Vlastně šlo také o první přípravu na tábor, který se blíží rychlým tempem - letos bude hned na začátku prázdnin, tedy za necelých 5 měsíců!

Nejbližší železniční stanicí, na kterou přijížděli už od čtvrtka účastníci setkání, byla Baška.
Ne, že by program nebyl dobře připravený, ale zájem byl především o jídlo, které hladovým krkům dávkoval skrze okénko v rohu místnosti kuchař Očihi.
Na vaření se podíleli ale i jiní mistři. Třeba Volta ve vojenském oděvu a kanadách.
Na začátku února je zima, proto se nejvíc událostí odehrávalo okolo rozpálených topenišť. Nejmenší účastníci by se možná vešli i do kamen.
Na setkání jsme zaznamenali také podivné obrázky vytvářené jedním z nechvalně proslulých konspirátorů. Špionážní snímek vyfocený teleobjektivem na displeji jednoho z mobilů má sníženou kvalitu, proto prosíme o shovívavost.
A to jsou oni, piráti z Ostrova smrti. Střezte se jim zkřížit cestu, dostat se do dosahu jejich bambitky nebo pod kudlu.
Vytvořil 11. února 2018 ve 21:08:56 Čáp. Upravováno 4x, naposledy 13. února 2018 v 00:09:52, Čáp


Diskuze ke článku

12. února 2018, 12:35
Rolf (administrátor)

Baška voda

známé letní letovisko, kam přijíždí davy turistů ze zemí bývalé Jugoslávie na výměnné a ozdravné pobyty - kdo nenavštívil Bašku, jako by nebyl! 

11. února 2018, 21:14
Čáp (administrátor)

Žel nemám ani jednu akční fotku ze hry, protože jedinou hru, u které jsem v sobotu byl, jsem organizoval. Prosím, Anežko, Očihi, nancy, Iliči, Volto, Doubravko, doplňte ještě trošku článek.

Vložení nového komentáře
*
*
*