iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Jarní sraz "K pramenům neznámé řeky" v Naloučanech

Chceš přispívat na eStopu a sám/sama psát další články?
Nejprve se zaregistruj a pak nás kontaktuj buď v zóně iKlubovna, nebo e-mailem!

26.3.2023 18:02
Autor: Rolf, Počet přečtení: 866

Obrázek ke článku Jarní sraz Jarní dobrodružná robinsonáda již pomalu klepe na dveře! V závěru měsíce května se sjedou vedoucí, hoši a děvčata do Naloučan na Třebíčsku, kde se uskuteční další sraz klubařů a táborníků SPJF . Připravena bude etapová hra na motivy komiksu Jaroslava Foglara „K pramenům neznámé řeky“ která se bude odehrávat v malebné přírodě v okolí řeky Oslavy. Těšit se můžete také na bohatý doprovodný program, večerní táborový oheň a v neposlední řadě také na staré i nové kamarády.

Vytvořil 26. března 2023 v 18:04:24 Rolf. Upravováno 3x, naposledy 30. března 2023 ve 13:25:56, Čáp


Diskuze ke článku

30. března 2023, 14:55
Rolf (administrátor)

Brankář Robinson

Slovo je odvozené od anglického fogtbalového brankáře, který se vrhnul tygřím skokem po míči mířícím do branky a chytil ho či vyrazil. Takže představím-li si Čápa, který se bude na tuto akci  a na jarní přírodu, těšit tak hodně, že se pak znenadání rozeběhne a skočí "robinsonádu" do rozkvetlé louky, nebo do potoka... :) A když ne z radosti, tak třeba při hře Letadlo..

30. března 2023, 13:30
Čáp (administrátor)

Robinsonáda?

Co to slovo vlastně znamená? Já si pod tím představuju nějaké přežívání v drsných podmínkách, lov holýma rukama a bydlení v jeskyni :)

Vložení nového komentáře
*
*
*