iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Akademie Modrého života - výsledky

Chceš přispívat na eStopu a sám/sama psát další články?
Nejprve se zaregistruj a pak nás kontaktuj buď v zóně iKlubovna, nebo e-mailem!

24.8.2016 21:42
Autor: Menhart, Počet přečtení: 1754

Akademie Modrého života obdržela v podzimním grantovém kole 75 přihlášek a komise vybrala k podpoře celkem 10 z nich.

Organizace SPJF mezi podpořené nepatří. :-(


 
Pěkné odpoledne,

 

Ráda bych vám dala vědět, že v Akademii Modrého života jsme obdrželi 75 přihlášek a komise vybrala k podpoře celkem 10 z nich.

Bohužel vám musím sdělit, že vaše organizace SPJF mezi podpořené nepatří.

Přesto bychom Vám chtěli poděkovat za vaši přihlášku do programu.

 

Obdobný vzdělávací a rozvojový program budeme organizovat také v roce 2017. V případě zájmu sledujte naše webové stránky (www.csob.cz/csr v sekci Granty), kde v průběhu ledna 2017 naleznete kompletní přehled všech grantových řízení, které budeme v průběhu celého roku vyhlašovat.

 

V letošním roce budeme otevírat 1. září ještě podzimní kolo programu ČSOB pomáhá regionům, který dává příležitost získat grant neziskovým organizacím po celé České republice. Granty nejsou tematicky omezeny, můžete proto přihlásit projekt s jakýmkoliv tématem. Pro inspiraci se můžete podívat na podpořené projekty z jarního kola:http://www.csobpomaharegionum.cz/

 

Mrzí mě, že vám nemohu zaslat příznivější odpověď.

Přeji vám mnoho úspěchů ve vaší činnosti a budeme se těšit na případnou spolupráci v budoucnu některém z našich grantových programů.

V Praze 24.8.2016

S přátelským pozdravem,

Lenka Janoušková

Specialista společenské odpovědnosti

Československá obchodní banka, a. s.
Firemní kultura a společenská odpovědnost
Radlická 333/150
150 57 Praha 5


Menhartova poznámka: Akademie Modrého života odvozuje svůj název od Modrého života Jaroslava Foglara. (Psali jsme o tom v nějaké nedávné Bobří stopě). Je úžasné, že významná bankovní instituce se nechala inspirovat dílem JF a snaží se pod názvem Modrý život pomáhat okolí.

V tomto podzimním kole naše družení nevybrali, ale jak se píše výše, šanci máme letos ještě v regionech a příští rok ve vyhlášených grantech. Tak se nevzdávejme. :-)

 

Vytvořil 24. srpna 2016 ve 21:59:44 Menhart. Upravováno 2x, naposledy 24. srpna 2016 ve 22:04:27, Menhart


Diskuze ke článku

27. srpna 2016, 23:10
Menhart

Modrá je barva jejich

...to nepopírám, ale přímo u nich jsem to ověřoval, když jsem zjistil, že na facebooku je MODRÝ ŽIVOT již obsazený a že název na FB už nemůžeme použít pro foglarovskou aktivitu. Napsali mi, že inpirací byl Modrý život od J. Foglara.
https://www.facebook.com/modryzivotcz/ Je pravda, že jsem to nikde na webu nenašel, tak jsem o tom alespoň podal kratičkou informaci do Bobří stopy. Tedy nic neověřeného nepodsouvám. :-) Nic víc, nic míň!
27. srpna 2016, 22:53
Mouně z K.

Modrá je barva naše!

Tvrzení, že Akademie Modrého života má odvozený název od Foglarovy výchovné motivační metody, je přinejmenším spekulací! Možná, že u ortodoxních foglarovců by bylo toto přání otcem myšlenky, ale proč to neověřeně podsouváte tam, kde je realita jiná?! ČSOB má firemní barvu modrou, a v rámci své nebankovní činnosti realizuje i jiné aktivity v duchu motta "Pro bohatší život". Do tohoto portfolia patří i projekt Akademie Modrého života. Nic víc, nic míň!
Vložení nového komentáře
*
*
*