iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Zakládáme klub - přihláška

7.9.2014 23:34
Autor: Drobek, Počet přečtení: 9660

Ve včerejším článku jste se dozvěděli o typech klubů a také pár rad, jak zvolit dobrý název. Dnes již tedy víte vše potřebné a můžete napsat přihlášku a stát se registrovaným klubem.

1. Registrace na Iklubovně

Sejděte se u internetu – třeba ve škole, v knihovně, nebo u někoho z vás doma. Podobně, jako jste si sami vytvořili osobní účet na Iklubovně, můžete také vytvořit profil svému klubu zde. Tím nás nejen upozorníte na to, že existujete, ale také se vám ozveme zpět na uvedený e-mail zakládajícího člena s informacemi o přihlášce. Ty si ale můžete přečíst rovnou zde! Registrací klubu získáte svou vlastní klubovní stránku, kam můžete vkládat fotky a kronikové zápisy.

2. Napište přihlášku

Pro dokončení vašeho přijetí mezi kluby, týmy, nebo bratrstva potřebujeme potvrzení, že váš klub skutečně existuje. Stačí poslat přihlášku, buď e-mailem, nebo poštou. Papírové přihlášky jsou podle nás lepší - můžete je vyzdobit a vybarvit podle libosti a máte jistotu, že je to naprostý originál a nikdo nemůže vytvořit stejný.

Přihlášku můžete uvést třeba větou "Přihlašujeme se mezi kluby Bobří stopy/Bratrstva talismanu/Akční týmy". Ať už zvolíte elektronickou nebo klasickou poštu, vaše přihláška musí obsahovat:

  • Název klubu, datum vzniku, zvolený typ klubu.
  • Dopisovací adresa klubu.
  • Seznam členů s údaji: jméno, příjmení, adresa, datum narození a podpis (můžete přidat i kontakt).

Klidně nám napište i něco o každém z vás, jací jste, co vás baví...

Dopisovací adresou klubu je adresa klubovny nebo některého člena, třeba vedoucího nebo písaře (o funkcích v klubu již brzy v dalších článcích). Na tuto adresu vám budeme posílat všechny zásilky - nejprve vám pošleme zakládací listinu, průkazky pro členy a přivítáme vás mezi kluby, poté vám budeme posílat časopisy Klubovní hlasatel a Bobří stopa, materiály k soutěžím a odpovědi na vaše hlášení. Jakmile obdržíme vaši přihlášku, přidělíme vašemu klubu také číslo.

Od členů klubů nebudeme vybírat žádné příspěvky, také předplatné Hlasatele a Bobří stopy je pro kluby zdarma.

3. Odešlete přihlášku!

E-mailem: kbs@spjf.cz

Poštou: Sdružení přátel Jaroslava Foglara, P. O. BOX 245, Brno 65845.

A je to!

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*