iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Nýdek a Vendryně - ta pravá místa pro Karavanu snů

9.11.2013 19:09
Autor: Drobek, Počet přečtení: 9881

Obrázek ke článku Nýdek a Vendryně - ta pravá místa pro Karavanu snůV Nýdku na návrší u školy se dnes sešlo hned několik výjimečných lukostřelců, kteří neztratili ani jeden šíp a přesto s nimi dokázali provádět neuvěřitelné kousky. Někteří si pak ještě šli zaběhat na vedlejší tartanové hřiště a my jeli dál. Čtěte dál a můžete vyhrát v dnešní soutěži...

Krátce po příjezdu do Vendryně začalo pršet a chvíli nato ještě odstartoval fotbalový zápas. Proto jsme byli rádi, když návštěvnost dosáhla aspoň dvou účastníků, kteří nám do kroniky nakreslili pěkné stylové obrázky, třeba déšť.

Samozřejmě ale neklesáme na mysli a nepřízeň počasí nás jedině utvrzuje v úsilí pokračovat v jízdách s Karavanou snů. Pojďte si ale přečíst soutěžní otázku pro všechny nýdecké a vendryňské účastníky - stačí odpovědět, být vylosován a komix Rychlé šípy ve Stínadlech je váš!

Jakou barvu má auto, za které je karavan zapřáhnut?

a) červenou

b) žlutou

c) černou

d) žádné auto tam nebylo

Odpovědi posílejte uživateli jménem Drobek pomocí funkce pošta v sekci Můj účet po registraci zde na iklubovně do pondělí 11. listopadu 2013.

Ověření vám přijde jako pošta opět poštou zde na iklubovně. Pokud si nebudete vědět rady, napiště nám na mail kbs@spjf.cz nebo přímo do komentářů pod tento článek, nepište ale do komentáře odpověď - všichni ostatní by ji viděli!

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*