iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby


, Registrovat
Přejít na menu

Novinky z našeho klubu Bílí Tygři TC (Listopad 2013)

23.11.2013 21:23
Autor: Vingl, Počet přečtení: 2383

Ahoj tak se opět po zhruba měsíci hlásíme s novinkami .
A co se dozvíte v tomto článku?
Náš klub bude mít nové webovky…
Máme nového člena, jaký je aktuální stav členské základny klubu?
Další klub v Tachově?
Co plánujeme na prosinec?

Zajímá nás Váš názor má náš klub obnovit vydávání internetového klubového časopisu na to se vás ptáme i v anketě hlasujte….
Pro celý klub máme nové maily…
To vše a ještě něco navíc čtěte v tomto článku…

S mírným zpožděním se hlásíme s novinkami a nejaktuálnějšími aktualitami z našeho klubu

Jak jsme Vás již informovali v říjnových aktualitách máme pro náš klub koupenou doménu, pokud vše půjde podle plánu a nenastanou komplikace zveřejníme adresu webu                          v neděli 1. 12. 2013 v 0:00. Web bude zatím jen ve zkušební verzi.

Je mi velkým potěšením touto cestou přivítat v našem klubu dalšího nováčka Lukáše P. Luky vítej v klubu a přeji ti jménem celého klubu ať se ti u nás líbí a ať Tě náš program a celý klub baví. Aktuální stav členské základny klubu se tedy zvyšuje ze 6-ti členů na 7 členů.

Celý klub (každý člen) má nové maily jsou ve tvaru jmeno.prijmeni@bili-tygri.cz pokud máte nějaký dotaz na celý klub můžete napsat na kancelar@bili-tygri.cz můžete nám tedy psát a psát…

Nic ještě není najisto, ale v plánu je založení nového klubu v Tachově. Do konce listopadu 2013 máme naplánováno odeslání přihlášky nového klubu do redakce držte nám palce ať se vše povede.

A co plánuje náš klub na prosinec 2013? 8.12. na tento den máme dvě varianty programu 1. varianta je, že do Tachova přijede okružní jízda SPJF 2. varianta je taková, že se do víkendového putování okružky nevejdeme, protože už u nás byla okružka několikrát dostanou přednost nové kluby a my se si uděláme příjemné Vánoční posezení. 10.12. navštívíme babičky a dědečky v domově důchodců a na konec ještě přidám jednu akci. Celý měsíc (pokud bude sníh) bude probíhat o víkendech ale někdy i ve všední dny akce Zimní radovánky s Bílými Tygry.

Jak si vedeme v dlouhodobce UKEREWE? V dlouhodobce jsme dosud získali 6 bodů. v hl. kategorii tedy v kategorii do 15-ti let zatím držíme 1. místo.

Děkuji všem členům klubu za spolupráci.

Máme obnovit vydávání klubového internetového časopisu? Váš názor nás zajímá.

Máme znovu začít vydávat internetový časopis?

Máme obnovit vydávání klubového internetového časopisu? Váš názor nás zajímá.

  • 6x
    Určitě ano, rád si ho přečtu
  • 2x
    Ne, raději přispívejte do Klub. Hlasatele, BS
  • 0x
    Nevím
Hlasování bylo ukončeno 30. listopadu 2013 v 00:00.


Jak hodnotíme měsíc říjen? Co se událo za tento měsíc? V měsíci říjnu se uskutečnily 3 schůzky ze 4. Uspořádaly jsme drakiádu účast na této akci nebyla valná, protože tato akce nebyla v Tachově dostatečně propagovaná. Proto si náš klub klade za cíl termíny všech následujících akcí pro veřejnost zveřejnit včas aby bylo dost času na propagaci. Jinak tento měsíc hodnotím jako poměrně ůspěšný

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

9. prosince 2013, 06:27
Vingl (administrátor)

Nový web

už se pomalu rozjíždí dnes jsem spustil novou funkci - Registrace nový uživatelů na web....

1. prosince 2013, 20:07
Vingl (administrátor)

Dnes 1. 12. 2013 je mi velkou ctí Vás poprvé pozvat na náš nový web www.bili-tygri.cz. Náš nový web je zatím v záběhu. Proto prosím o pochopení a trpělivost. Děkuji

30. listopadu 2013, 08:36
Vingl (administrátor)

anketa

Dnes v 0:00 bylo ukončeno hlasování podívete se na výsledky u tohoto článku...

30. listopadu 2013, 08:34
Vingl (administrátor)

Bohužel

nestihli jsme odeslat přihlášku nového klubu. Budoucí vedoucí klubu má mnoho jiných aktivit a zatím nepřiřadil k odeslání přihlášky vysokou prioritu, proto se založení dalšího klubu trochu odkládá ale nic to nemění na našem velkém úsilí dosáhnout založení dalšího klubu... ale asi se to protáhne snad do konce 1/2014

Vložení nového komentáře
*
*
*